Om oss

Nord Taksering as er et takst- og konsulentfirma som har drevet med taksering i over 40 år, er medlemsbedrift av Norsk takst (tidl. Norges Takseringsforbund) og er sertifisert for taksering av store og små næringseiendommer og boligbygg i alle former. Vi har også spesialister på tomtetaksering, festetomter, skadetaksering, skjønn, brannskjønn samt taksering av innbo og løsøre for privat og næring.

Vi har lokaler i Porsgrunn og Larvik sentrum, og utfører oppdrag i hele Telemark og Vestfold samt i deler av Aust-Agder. Vi utfører også oppdrag i andre deler av landet med egne ansatte eller i kombinasjon med andre dyktige takstmenn.

Vårt kontor, Huken 5 i Porsgrunn

Hvem er vi

Vi er i dag 7 heltidsansatte takstmenn som til sammen har mer en 70 årsverk med takseringsvirksomhet, og hele 190 år i byggebransjen.

Vi er alle ansatt i Nord Taksering AS, og jobber under samme tak. Vi har derfor betydelig fordel av den tverrfaglige kompetansen og et fagmiljø innad i bedriften. Dette skal sikre våre kunder en jevn og god kvalitet på alle våre leveranser.

Oppdragstyper

* Kontakt oss for en nærmere avklaring av omfang og behov.

Priser

Våre oppdrag utføres etter medgått tid med tillegg for eventuelle utlegg og kjøring. For tiden faktureres kr 1 300,- pr time inklusive mva.

Vi gir fastpris på tjenester etter en nærmere gjennomgang av type oppdrag og omfang av tjenesten. Kontakt oss for en gjennomgang.

Prisliste for standardtjenester ligger her.

Erfarne takstmenn

Frittstående og uavhengig takseringsfirma for bolig-, nærings- , fritidseiendom og tomter. Vi hjelper deg eller din bedrift for å finne frem til en formålstjenlig type takst.

sirkel

Konsulent-tjenester

Våre konsulenttjenester er nær beslektet med øvrig takseringsvirksomhet der uavhengighet og integritet er fundamentalt. Vi yter bistand til bedrifter og private i små og store byggeprosjekter.

sirkel